PROIZVODNE DEJAVNOSTI

Skozi dolgoletne prakse podjetja smo razvili široko paleto storitvenih in proizvodnih programov, ki zagotavljajo kontinuirane zaposlitve ranljivim skupinam. Naš kader je strokovno podkovan, kar nam zagotavlja strokovno in kvalitetno izvedena dela.

NAŠE STORITVE

MIZARSTVO

Mizarska dejavnost je usmerjena predvsem v izdelavo izdelkov po naročilu (zlasti pohištva za poslovne in stanovanjske objekte, stavbnega pohištva ter urbane opreme kot so klopi, ograje, pregrade, koši ipd.), opravljamo pa tudi vsa druga dela splošnega mizarstva kot so polaganje laminatov in parketov, vgrajevanje pregradnih lesenih sten, polaganje stenskih opažev ipd.

ŠIVILJSTVO

Dejavnost šiviljske delavnice je usmerjena v izdelavo tekstilne galanterije, in sicer v ročno izdelane izdelke iz tekstila (krpanke, zavese, prti, posteljnina, igrače ipd.), zaščitna sredstva (delovne obleke, brezrokavniki, zaščitne kape ipd.), izdelke po naročilu za znane kupce (vreče za denar, maturantske kape, dekorativne dodatke za plese, ovratnice za ključe), pokrivamo pa tudi segment izdelave pohodnih čevljev.

DODELAVNI POSLI

Segment dodelavnih poslov zajema sestavljanje, pakiranje in izdelavo artiklov in polizdelkov, ki jih je potrebno obdelat, predelat, sestavit ali zaključiti ter dobaviti znanim naročnikom ali kupcem.

SUHOMONTAŽNA DELA

Preureditev trgovin, montaže opreme, artiklov, pohištvene opreme, regalov.

NAŠE DELO V SLIKAH

STROKOVNOST IN KVALITETA

ODGOVORNOST IN ZANESLJIVOST

UGODNO

NAŠI PARTNERJI IN REFERENCE